Zmiany w PromoTraffic. Michał Smajek oraz Krystian Kucharski dołączyli do zarządu spółki

Na początku czerwca nastąpiły znaczące zmiany w zarządzie agencji digital performance marketingu PromoTraffic z Krakowa, która na co dzień obsługuje m.in. Koncern BP, Grupę ZIKO, Comarch, Puccini, Koncern Takeda, Plantwear, Elfa Pharm, MoneyMan, Q Hotel, czy CrossJeans.
Wczoraj Kraków, a dzisiaj San Jose i Londyn. Co będzie dalej?

Lodówka, która sama robi zakupy? A może diagnoza lekarska przez Internet? Tak, to możliwe. Kiedy? Czas pokaże. Jedno jest pewne. Kolejna rewolucja odbywa się na naszych oczach. Ale o rewolucji możemy mówić także w kontekście PromoTraffic.
Festiwal SEO okiem PromoTraffic. Najważniejsze wnioski i wskazówki!

Piąta edycja Festiwalu SEO już za nami! 19 maja uczestniczyliśmy w największym spotkaniu w branży SEO, gromadzącym co roku coraz więcej sympatyków. Mamy dla Was garść ważnych wniosków. Sprawdźcie!
Cała naprzód! PromoTraffic w trasie: Gdańsk, San Francisco, Londyn

Maj jest dla nas intensywnym miesiącem - mamy aż trzy okazje do pokazania się na targach i konferencjach, na których chcemy pozyskać kolejnych partnerów biznesowych.
3 sekundy, aby podnieść wskaźniki zapamiętania reklamy!

PromoTraffic wystawcą na CeBIT - największych targach technologicznych w Europie!

To już trzeci owocny i niezwykle produktywny dzień w Hanowerze. Właśnie tutaj odbywa się 31. edycja międzynarodowego wydarzenia z zakresu technologii informacji i komunikacji - CeBIT. To ponad 200 000 zwiedzających i 3000 wystawców takich jak Cisco Systems, Capgemini, Samsung Electronics czy Volkswagen. Zastanawiasz się czy warto tu być?
Jak wygrać SEO w 2017?

8 marca uczestniczyliśmy w konferencji IAB "HowTo: win SEO in 2017", podczas której wystąpiło 10 specjalistów związanych z branżą SEO i content marketingu. Chcecie poznać przepis na efektywne SEO w 2017 roku? Sprawdźcie, o czym powinniście pamiętać. Podsumowaliśmy dla Was najważniejsze informacje!
PromoTraffic rozpoczyna internacjonalizację targami w USA!

Za nami pierwsze dni targów SXSW w Austin w USA. To ponad 20 000 uczestników i kilkuset wystawców z całego świata! Już teraz możemy stwierdzić, że udział w wydarzeniu to absolutny strzał w dziesiątkę. Dlaczego? Sprawdźcie.
Opowiadaj, nie obiecuj – jak efektywnie rozmawiać z klientem

Jak ułożyć plan rozmowy z klientem? Jak reagować na najczęstszy argument ze strony klienta? W jaki sposób warto uzasadnić kontakt? Tego (i nie tylko) dowiedzieliśmy się na szkoleniu Google dopasowanemu do działu Client Service. Dzielimy się z Wami najważniejszymi refleksjami.
PromoTraffic z nominacją w konkursie Google Premier Partner Awards!

PromoTraffic znalazł się w gronie 11 agencji z Polski, które trafiły wczoraj na shortlistę najlepszych Premium Partnerów Google. Agencje z EMEA we wrześniu w Dublinie powalczą w 6 kategoriach o nagrodę główną.

Wczoraj Kraków, a dzisiaj San Jose i Londyn. Co będzie dalej?

Festiwal SEO okiem PromoTraffic. Najważniejsze wnioski i wskazówki!

Cała naprzód! PromoTraffic w trasie: Gdańsk, San Francisco, Londyn

3 sekundy, aby podnieść wskaźniki zapamiętania reklamy!

Jak wygrać SEO w 2017?

PromoTraffic rozpoczyna internacjonalizację targami w USA!

Opowiadaj, nie obiecuj – jak efektywnie rozmawiać z klientem