XIII Targi eHandlu w Warszawie

8 listopada jedziemy na XIII Targi eHandlu, gdzie będziemy wystawcami na stoisku B 4.4

Dlaczego warto odwiedzić Targi eHandlu?

W takich wydarzeniach jak Targi eHandlu najbardziej cenię sobie możliwość porozmawiania i wymienienia się dobrymi praktykami z branżowymi partnerami oraz dużą intensywność spotkań twarzą w twarz, zarówno z obecnymi, jak i przyszłymi klientami. To wszystko wspiera luźna atmosfera i przyjazny biznesowi klimat. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wiosennej edycji targów i już nie możemy doczekać się edycji jesiennej w Warszawie.

Robert Stolarczyk, Prezes PromoTraffic

Spotkajmy się 8 listopada w Warszawie

Zapraszamy na spotkanie z nami już 8 listopada (środa) do EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego w Warszawie. Możesz oczekiwać 4000 Zwiedzających, 24 eksperckie prezentacje na 3 scenach i 130 Wystawców z branży. Kliknij i zarejestruj się bezpłatnie! :-)
Zobacz, co będzie się działo 8 listopada!

Czym są Targi eHandlu?

Targi eHandlu to wydarzenie niezwykle cenione w branży internetowej. Spotykają się na nim najwięksi gracze na rynku, jeżeli chodzi o sprzedaż online.

To dobra okazja do tego, aby nawiązać wartościowe kontakty z ludźmi z branży oraz porozmawiać o nowych pomysłach na rozwój biznesu i poznać najnowsze rozwiązania w zakresie handlu elektronicznego. Te inspiracje pomagają nam w prowadzeniu kampanii dla e-commerce.

PromoTraffic z nominacją w konkursie Google Premier Partner Awards!

PromoTraffic znalazł się w gronie 11 agencji z Polski, które trafiły wczoraj na shortlistę najlepszych Premium Partnerów Google. Agencje z EMEA we wrześniu w Dublinie powalczą w 6 kategoriach o nagrodę główną.
Zmiany w PromoTraffic. Michał Smajek oraz Krystian Kucharski dołączyli do zarządu spółki

Na początku czerwca nastąpiły znaczące zmiany w zarządzie agencji digital performance marketingu PromoTraffic z Krakowa, która na co dzień obsługuje m.in. Koncern BP, Grupę ZIKO, Comarch, Puccini, Koncern Takeda, Plantwear, Elfa Pharm, MoneyMan, Q Hotel, czy CrossJeans.

PromoTraffic na Web Summit 2017

. W dniach 6-9 listopada będziemy gościć na jednej z największych konferencji z branży technologicznej, Web Summit 2017 w Lizbonie.
. Od początku istnienia nasza firma bierze aktywny udział w licznych konferencjach branżowych. Tylk