Dziękujemy klientom

Na początku chcieliśmy podziękować klientom za zaufanie. To dzięki nim, ich wierze w nasze kompetencje, możemy być coraz lepsi. Gdyby nie oni, nie mielibyśmy szans na rozwój związany z rekrutacją, szkoleniami, warsztatami, udziałem w zagranicznych konferencjach.

Dziękujemy pracownikom

Chcielibyśmy podziękować wszystkim pracownikom, którzy tworzą niepowtarzalny klimat agencji i codziennie robią wszystko, aby dostarczyć efekty, jakie obiecaliśmy na etapie powstawania strategii i planowania współpracy. Biznes to ludzie, a my nie jesteśmy wyjątkiem. Klienci, decydując się na współpracę z nami, nie kupują tego, w jakim biurze pracujemy, ile nagród stoi na naszych półkach, czy ile mamy fanów na Facebooku. Kupują nas jako ludzi, nasz czas, wiedzę, kompetencje, doświadczenie i zaangażowanie.

Dziękujemy każdemu z osobna, kto przez ostatnie 5 lat po stronie agencji przyczynił się do tego, że dziś jesteśmy wyróżniani na tle Polski, Europy a nawet świata, jeśli chodzi o kampanie prowadzone dla klientów i efekty, jakie osiągamy. W tym roku byliśmy nominowani m.in. do European Search Awards, a ostatnio do Google Premier Partner Awards.

Nie możemy zapominać też o naszych partnerach, którzy na każdym etapie współpracy wspierają nas swoją technologią i wiedzą. W efekcie możemy więcej oferować klientom i więcej wymagać od siebie samych.
file-6.jpg

Co zmieniło się w PromoTraffic przez 5 lat?

Doskonale pamiętam pierwsze dni istnienia Seokratów, którzy po około dwóch latach istnienia zmienili nazwę na PromoTraffic. Pamiętam pierwsze biuro (pokój) w starej odrapanej kamienicy, pierwszą stronę internetową (zaślepkę w stylu “one page”), pierwsze rekrutacje (rozmowy w formie gry w statki), klimatyzację (2 plastikowe wiatraki), nasze oferty (12-slajdowe prezentacje w PowerPoint) i wiele innych wspomnień, które wywierają uśmiech na mojej twarzy.

To niesamowite, jak wiele może się zmienić w ciągu zaledwie 5 lat. W tym czasie agencja przechodziła nieskończenie wiele zmian. To wspomnienie przypomina mi o tym, że w życiu i biznesie na końcu zwyciężają Ci, którzy potrafią dostosowywać się do zmieniającego się świata i warunków. Wokół nas i u nas zmieniło się wszystko. Nie zmieniło się tylko nasze podejście, które od zawsze na pierwszym miejscu stawiało biznes klienta i efekt, który może uzyskać z naszych usług.

Dwa lata temu byłoby to tylko marzenie, ale dziś jesteśmy najlepiej ocenioną przez klientów agencją SEO/SEM w Polsce wg niezależnego raportu Media&Marketing Polska. Szczególnie cieszy mnie bardzo wysoka ocena w kategorii określającej przełożenie świadczonych usług na wzrost sprzedaży klienta.

To, co pozostało niezmienne, to wartości, którymi kierujemy się w biznesie: szacunek, pokora oraz szczerość.

Najbardziej napędzające do jeszcze cięższej pracy jest to, jak rzeczywistość będzie wyglądać za kolejne 5 lat, jeśli zachowamy podobne tempo rozwoju, jednocześnie pilnując empatii biznesowej, orientacji na efekt i kluczowe wartości.

Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że dziś możemy zbierać wyróżnienia i najważniejsze nagrody na rynku. Kiedy byliśmy na początku, nie pomyślałbym, że stanie się to aż tak szybko.

Robert Stolarczyk, Prezes Zarządu PromoTraffic

PromoTraffic z nominacją w konkursie Google Premier Partner Awards!

PromoTraffic znalazł się w gronie 11 agencji z Polski, które trafiły wczoraj na shortlistę najlepszych Premium Partnerów Google. Agencje z EMEA we wrześniu w Dublinie powalczą w 6 kategoriach o nagrodę główną.
Zmiany w PromoTraffic. Michał Smajek oraz Krystian Kucharski dołączyli do zarządu spółki

Na początku czerwca nastąpiły znaczące zmiany w zarządzie agencji digital performance marketingu PromoTraffic z Krakowa, która na co dzień obsługuje m.in. Koncern BP, Grupę ZIKO, Comarch, Puccini, Koncern Takeda, Plantwear, Elfa Pharm, MoneyMan, Q Hotel, czy CrossJeans.
PromoTraffic rekrutuje! Podejmiesz wyzwanie?

Rozpoczęliśmy rekrutację na stanowiska Specjalisty SEO, Specjalisty PPC, Specjalisty ds. Marketingu oraz Account Executive. Czeka na Ciebie miejsce w Agencji Premium, należącej do 2% najlepszych Partnerów Google na świecie. Sprawdź, dlaczego warto dołączyć do naszego zespołu, czego oczekujemy, ale też na co możesz liczyć w zamian!

Wzmacniamy działy Client Service, PPC oraz Content Marketing

Poszerzyliśmy grono naszych specjalistów w trzech kluczowych działach.