Jest to dla nas kolejna pozytywna wiadomość w tym tygodniu - zaledwie we środę pisaliśmy o nominacji w konkursie Google Premier Partner Awards.

Jak ocenili nas klienci w raporcie Media&Marketing Polska?

Szczególnie dumni jesteśmy z wysokich not w kategorii:
  • Projekty agencji są skuteczne - 5,5/6
  • Widać bezpośredni związek pomiędzy działaniami agencji i naszą wysokością sprzedaży - 5,4/6
  • Usługi agencji warte są pieniędzy, które jej płacimy - 5,5/6
W pozostałych kategoriach otrzymaliśmy również wysokie oceny, wypadające powyżej średniej. Poza dobrą oceną klientów, zwiększyliśmy obroty o 35%, zatrudniamy o 5 osób więcej niż w ubiegłym roku, co wpłynęło na wyśmienitą ostateczną ocenę.

Co jest oceniane w raporcie "Media&Marketing Polska"?

Kolejna edycja raportu przedstawia ogólną ocenę zadowolenia ze współpracy z daną agencją w minionym roku oraz intencję polecenia jej przyjacielowi.

Respondenci mogli wyrazić swoje zadowolenie lub niezadowolenie na skali sześciopunktowej, gdzie 1 oznacza “zdecydowanie nie zgadzam się” lub “zdecydowanie nie”, a 6 - “zdecydowanie zgadzam się” lub “zdecydowanie tak” (w zależności od sformułowanego pytania).

Robert Stolarczyk, Prezes Zarządu PromoTraffic, o debiucie PromoTraffic w raporcie:

robert_stolarczyk_raport2.jpg

Niezmiernie cieszę się, że debiutujemy w raporcie "Media&Marketing Polska" jako najlepsza agencja SEO/SEM. Otrzymaliśmy bardzo dobre oceny od naszych klientów, co dodaje nam skrzydeł i jeszcze bardziej motywuje efektywnej pracy.

Szczególnie cieszy mnie bardzo wysoka ocena ponad średnią w kategorii Widać bezpośredni związek pomiędzy działaniami agencji i naszą wysokością sprzedaży, bo za wysokością sprzedaży stoją dobre, przemyślane projekty i rozsądnie wydawany budżet.

Bardzo dobre oceny w raporcie to zdecydowanie sukces zespołowy. Na pewno będziemy się starać, aby w przyszłym roku zwiększyć dynamikę wzrostu i polepszyć oceny naszych klientów. Chcemy to osiągnąć rozwojem w kierunku performance marketingu, z mocnym naciskiem na efektywne SEO, kampanie PPC, analitykę i content marketing.