PromoTraffic z nominacją w konkursie Google Premier Partner Awards!

PromoTraffic znalazł się w gronie 11 agencji z Polski, które trafiły wczoraj na shortlistę najlepszych Premium Partnerów Google. Agencje z EMEA we wrześniu w Dublinie powalczą w 6 kategoriach o nagrodę główną.

PromoTraffic z nominacją w kategorii Growing Business Online Innovation

To już druga edycja Google Premier Award, czyli konkursu, który ma na celu wyróżniać i nagradzać najlepszych partnerów w 6 kategoriach:

- Search Innovation,
- Display Innovation,
- Mobile Innovation,
- Shopping Innovation,
- Video Innovation,
- Growing Businesses Online.

To właśnie w kategorii Growing Business Online Innovation jako jedna z 4 agencji z Polski powalczymy o zwycięstwo. Nagroda jest przyznawana za szczególnie wykorzystanie najnowszych dostępnych narzędzi, osiągnięcie ponadprzeciętnych efektów kampanii w obszarze digital marketingu na skalę globalną.

150 agencji z całego świata w konkursie Google Premier Partner Awards

PromoTraffic znalazło się w gronie 150 agencji z całego świata, które zostały podzielone na 9 regionów: EMEA (Europa, Bliski Wschód i Afryka), Ameryka Północna, Ameryka Łacińska, Australia i Nowa Zelandia, Chiny wraz z Hong Kongiem i Tajwanem, Korea Południowa, Azja Południowo-Wschodnia, Japonia oraz Indie.

Poza naszą agencją do tytułu zwycięzcy w regionie EMEA z Polski zostali nominowani: Bluerank, Marketing Online, Sales Tube, Sempai, SMG PM, They, Up&More, Cube Group, K2 Search i Semahead.

Robert Stolarczyk, Prezes Zarządu PromoTraffic, o nominacji do nagrody:

To kolejne wyróżnienie w ostatnim czasie, które udało nam się otrzymać. Już niebawem pochwalimy się wynikami niezależnego badania, które uplasowało naszą agencję w rankingu Agencji Interaktywnych 2017 wg MM Polska bardzo wysoko we wszystkich kategoriach, a już możemy pakować walizki do Dublina i zapowiadać walkę do końca o najwyższą nagrodę. Bardzo cieszymy się, że efekty naszej pracy są doceniane nie tylko w Polsce, ale także na arenie międzynarodowej. Cieszę się, że możemy znaleźć się w gronie najlepszych agencji na świecie i zbierać bezcenne doświadczenie.

7 września w Dublinie odbędzie się gala Google Premier Partner Award dla regionu EMEA

Ogłoszenie zwycięzców regionu EMEA  nastąpi 7 września w Dublinie na uroczystej gali. Dzień wcześniej będą miały miejsce inspirujące warsztaty z najlepszymi specjalistami w swoich kategoriach na świecie. Wygrani z Dublina udadzą się do Nowego Jorku, gdzie zmierzą się w globalnej edycji konkursu.

PromoTraffic w Dublinie, San Francisco, Nowym Jorku i Lizbonie

W PromoTraffic szykuje się pracowity ostatni kwartał tego roku - oprócz Dublina, we wrześniu udajemy się jako wystawcy na TechCrunch Disrupt do San Francisco, a następnie na SMX do Nowego Yorku i Web Summit do Lizbony.

Zmiany w PromoTraffic. Michał Smajek oraz Krystian Kucharski dołączyli do zarządu spółki

Na początku czerwca nastąpiły znaczące zmiany w zarządzie agencji digital performance marketingu PromoTraffic z Krakowa, która na co dzień obsługuje m.in. Koncern BP, Grupę ZIKO, Comarch, Puccini, Koncern Takeda, Plantwear, Elfa Pharm, MoneyMan, Q Hotel, czy CrossJeans.

Wczoraj Kraków, a dzisiaj San Jose i Londyn. Co będzie dalej?

Lodówka, która sama robi zakupy? A może diagnoza lekarska przez Internet? Tak, to możliwe. Kiedy? Czas pokaże. Jedno jest pewne. Kolejna rewolucja odbywa się na naszych oczach. Ale o rewolucji możemy mówić także w kontekście PromoTraffic.