Cała naprzód! PromoTraffic w trasie: Gdańsk, San Francisco, Londyn

Maj jest dla nas intensywnym miesiącem - mamy aż trzy okazje do pokazania się na targach i konferencjach, na których chcemy pozyskać kolejnych partnerów biznesowych.

Targi eHandlu w Gdańsku

10 maja zatrzymaliśmy się w Gdańsku, gdzie w Amber Expo odbyły się kolejne Targi eHandlu. Zdecydowanie było warto tam być. Dlaczego?

Targi eHandlu to wydarzenie niezwykle cenione w branży e-commerce. Spotykają się na nim najwięksi gracze na rynku, jeżeli chodzi o sprzedaż internetową. W tym roku w halach Amber Expo zebrało się ponad 120 wystawców, w tym m.in. Shoper, PayU, DHL.

To świetna okazja do tego, aby nawiązać wartościowe kontakty z ludźmi z branży oraz porozmawiać o nowych pomysłach na rozwój biznesu i poznać najnowsze rozwiązania w zakresie handlu elektronicznego, co może znacznie pomóc w prowadzeniu kampanii dla firm e-commerce.

W takich wydarzeniach jak targi eHandlu najbardziej cenię sobie możliwość porozmawiania i wymienienia się dobrymi praktykami z branżowymi partnerami oraz dużą intensywność rozmów face to face, zarówno z obecnymi, jak i przyszłymi klientami - komentuje Prezes Zarządu Robert Stolarczyk. To wszystko wspiera luźna atmosfera i przyjazny biznesowi klimat. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wiosennej edycji targów i już nie możemy doczekać się edycji jesiennej w Warszawie - dodaje.

Internet of Things w San Francisco i Going Global w Londynie

W ramach projektu internacjonalizacji już w najbliższy poniedziałek lecimy do San Francisco na Internet of Things - największą konferencję związaną z Internetem rzeczy, gdzie pojawią się przedstawiciele takich firm jak General Motors, Coca-Cola czy Philips.

Z kolei od przyszłego wtorku jesteśmy w Londynie na Going Global, targach przeznaczonych dla przedsiębiorców, chcących rozwijać eksport i  ekspansję międzynarodową.

Udział w tych wydarzeniach pozwoli nam na wymianę wartościowego know how z doświadczonymi specjalistami z całego świata, reprezentującymi różne branże. Przyczyni się m.in. do poprawy jakości naszych usług, a w konsekwencji do implementacji jeszcze bardziej efektywnych rozwiązań w biznesach naszych klientów. Pomoże także w zdobyciu klientów z zagranicy, a co za tym idzie w uzyskaniu cennego doświadczenia na obcych rynkach.
Promo_internacjonalizacja.png

Wczoraj Kraków, a dzisiaj San Jose i Londyn. Co będzie dalej?

Lodówka, która sama robi zakupy? A może diagnoza lekarska przez Internet? Tak, to możliwe. Kiedy? Czas pokaże. Jedno jest pewne. Kolejna rewolucja odbywa się na naszych oczach. Ale o rewolucji możemy mówić także w kontekście PromoTraffic.
Festiwal SEO okiem PromoTraffic. Najważniejsze wnioski i wskazówki!

Piąta edycja Festiwalu SEO już za nami! 19 maja uczestniczyliśmy w największym spotkaniu w branży SEO, gromadzącym co roku coraz więcej sympatyków. Mamy dla Was garść ważnych wniosków. Sprawdźcie!
PromoTraffic wystawcą na CeBIT - największych targach technologicznych w Europie!

To już trzeci owocny i niezwykle produktywny dzień w Hanowerze. Właśnie tutaj odbywa się 31. edycja międzynarodowego wydarzenia z zakresu technologii informacji i komunikacji - CeBIT. To ponad 200 000 zwiedzających i 3000 wystawców takich jak Cisco Systems, Capgemini, Samsung Electronics czy Volkswagen. Zastanawiasz się czy warto tu być?
Jak wygrać SEO w 2017?

8 marca uczestniczyliśmy w konferencji IAB "HowTo: win SEO in 2017", podczas której wystąpiło 10 specjalistów związanych z branżą SEO i content marketingu. Chcecie poznać przepis na efektywne SEO w 2017 roku? Sprawdźcie, o czym powinniście pamiętać. Podsumowaliśmy dla Was najważniejsze informacje!

Festiwal SEO okiem PromoTraffic. Najważniejsze wnioski i wskazówki!